Search This Blog

Friday, October 24, 2008

Крупна риба - во полициската мрежа ... Бајруш Сејдиу ...

http://alsat-m.tv/mk/thumbnail.php?file=Bajrush_Sejdiu_719824341.jpg&size=article_small http://www.utrinski.com.mk/wbstorage/articles/2A89BF4178DAFA4A8B19FF98FD8DFA49.jpg http://netpress.com.mk/Vestiimages/42574/Cigari3.JPG

По обрачунот со мафијашкиот криминал во Србија - Сабја ... многуте пресметки со мафијата во Софија ... објавувањето на војната со мафијата во Загреб ... и Македонија влезе во обрачун со крупните мафијашки риби ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter