Search This Blog

Thursday, October 23, 2008

Татко и син ... Градски парк Скопје ... Ден на мaкедонската револуционерна борба ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/Tatkoisin-GradskiparkSkopjeLarge.jpg?t=1224762921

Идилична гледка на татко и син во Градскиот парк Скопје ...

читај повеќе »

Ги немам способностите на Супермен за да слушнам за што разговараат (таткото и синот), додека уживаат во прошетката по сончевиот есенски ден во Скопје ... можам само да предпоставам за што муабетат:

  • за фамилијарности вредности ...
  • за убавините на граскиот парк и блиската зоолошка градина ...
  • за луна паркот и играчките кои 30 години не се променети ...
  • или можеби за блискиот - Ден на мaкедонската револуционерна борба ... за славното минато на МК револуционери кое младите треба да го учат, знаат и почитуваат ... бидејки да не биле они ке ја немало ни оваа Македонија ... нели татковците се оние кои ја пренесуваат револуционерната борба на своите деца ...

1 comment:

Oliver said...

Tolku ubava slika , ne sum sretnal mnogu odamna na internet.Samata za sebe se zboruva.Sekoj komentar e nepotreben

Blog Archive

Site Meter