Search This Blog

Tuesday, October 14, 2008

Двоспратните автобуси ... експертите ... “пази семафор - навали главите ...“

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/mk/4/4a/Jsp-logo.jpg Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7B4199E7A3-D5BB-4046-B1D9-8BC2565877E5%7D_jsp-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Во врска со двоспратните автобуси си поставувам неколку прашања:

читај повеќе »

  • зошто Скопје ги напушти двоспратните автобуси ...
  • зошто Лондон ги напуштa двоспратните автобуси ...
  • зошто градоначалникот и JСП стручњаците не ги сакаат двоспратните автобуси ...
  • зошто Београ, Софија, Атина - немаат двоспратни автобуси ...
  • зошто пропадна првиот тендер за сто двоспратни автобуси ...
  • ке поминат ли двоспратните под скопските надвозници ...
  • ке поминат ли под ново-поставените ниски семафори ... Lost series
  • ке се качат ли двоспратните на угорниците на водно, железара (мислам во зимски услови ...) ...
  • зошто Груевски не ги слуша експертите за градски превоз ...
  • зошто како и многупати пред тоа не се фаворизира домашно МК приоизводство ... за автобуси има регистрирано најмалку две компании во Скопје ...
Јас најмалку треба да сум против, двоспратните ... мене ми стојат сеуште во меморија оние неколкуте кои некогаш се движеа по Скопје ... можеби е фино да имаме неколку десетина панорамски двоспратни ... но за останатите треба и мора да се изјасни стручната јавност за градски превоз ... Вака на сила Груевски ке потоши незнам колку од нашите буџетски пари за да биде запаметен дека тој единствено во Eвропа преферира да се вози со двоспратни автобуси ...
- Двоспратни автобуси - повторно во Скопје ...

1 comment:

Anonymous said...

Ako veke imaat namera da pravat tramvajski linii,sto e mnogu,mnogu poprakticno i pokorisno,kupuvanjeto na stote dvospratni avtobusi e katastrofa a za 300 ic da ne pravime muabet,baram logika i samo provizijata mi doagja na um,steta,jebi ga.

Blog Archive

Site Meter