Search This Blog

Saturday, October 11, 2008

Инспекцијата денеска ги казнува - оние што работат иако е државен празник ...

http://blog.com.mk/system/files?file=11oktomvri_0.jpg

На државата и смеќава кога некој работи на државен празник ... денеска инспекцијата казнува по Скопје ... секаде каде ке најде отворен дуќан ... Во придружба на инспекцијата се зајакнати снаги на полицијата ...

- 11 Октомври...сакам да чујам ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter