Search This Blog

Tuesday, October 14, 2008

Напнатост во Забрдени, леринско ...

Во Забрдени, леринско мештаните протестираа против присуството на војската - која тука дошла заради “вежбовни активности ...“ ... по приведувањето на неколку од месното население, МК новининари поитаа да известуваат од лице место ...

Денеска и тие се приведени во полицијата ... прегледани им се снимките и во придружба на грчката полиција “испратени“ до МК граница ... се со образложение да не се вознемирува населението во Забрдени ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter