Search This Blog

Loading...

Wednesday, October 08, 2008

Дневник кречи ...

Веб сајтот на Дневник во моментот се надградува.

Дневник еден од најрелевантните дневни весници реши да го поднови својот веб-сајт ... очекувам пријатни изненадувања ... веројатно ке им текне дека е глуп обичај да го менуваш линкот на написот по ден два дена ... не сум сретнал некој друг тоа да го прави ...

1 comment:

Ljupco said...

Те читам постојано, ама навистина ми пречат србизмите. Што е тоа "Кречи"????? Дај да се опаметиме и да си ги користиме македонските зборови, а?

Blog Archive

Site Meter