Search This Blog

Saturday, October 18, 2008

Другите земји имаат мафија ... Во Бугарија, мафијата си има своја држава ...

Бугарија трпи огромни критики од ЕУ заради мафијата и корупцијата во власта ... стопирани се огромни пари од ЕУ пристапните фондови - заради неспроведување на борбата со колупцијата и мафијата во БГ ... секојдневие на Софија и Бугарија се пресметките меѓу мафијата ... да не ги заборавиме дрските отимачини на БГ мафија, која се пружи и по имотот на некои МК граѓани кои поминуваа низ Бугарија ...

читај повеќе »

Секаде во светот каде има мафија тие плаќаат и финансираат политички партии за да ги штитат кога ке дојдат на власт ... за Бугарија се вели дека тие се во врвовите на политичките партии дури и како личности ... некои биле и во Паламентот на БГ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter