Search This Blog

Thursday, October 30, 2008

Бајруш Сејдију сепак казнет со 50 вра за плукање на јавна површина ...

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/68E16CD4BE74374C9BE6CC5BF46C7B04.jpg

Во моментот кога го спроведуваа Бајруш Сејдију во истражниот затвор - тој плукна онака сочно ... дури вчера на снимките го приметив и си велам - сигурно ке биде казнет со 50 евра ...

читај повеќе »

И вистина читам денеска во Дневник - Прва казна за тутунскиот бос за плукање на јавно место ... олеснителна околност може да му биде бидејки рацете му беа врзани и не можел да бркне во џебот за шамивче ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter