Search This Blog

Monday, October 06, 2008

"предавници, патриоти, лицемери, популисти, еу/нато-интегративци, државотворци ..." - уште една сапунска епизода ...

Денешната средба на партиско државниот врв - имам осеќај дека ке биде уште една сапунска епизода од сериалот "предавници, патриоти, лицемери, популисти, еу/нато-интегративци, државотворци ...", ... ова го најавуваат сите учесници преку своите досегашни изјави ... Слушам од синоќа некој за денеска спонтано организира протести пред Собранието со мотото “Македонци од Македонија“ ...

1 comment:

Anonymous said...

Lugje, ajde pogodite koi se predavnicite vo celiot ovoj cirkus.

Blog Archive

Site Meter