Search This Blog

Thursday, October 16, 2008

Го сонував Тоше ...

Утрово пред да се разбудам на сон ми дојде Тоше ... го сонував ...

читај повеќе »

Во куќата на мајками спиел и живеал Тоше ... беше одселен а неговите работи кебињата негови беа спаковани во едно ќоше ... Тоше беше пратил некои луѓе во црно да си ги земат работите и кебињата ... не ги нашле кебињата кои беа покриени во ќошето ... Тоше некако одозгора вели ... е како бе ги нема ... си ги сакам тие кебиња ... јас се згодив во куќата и велам еве ги тука се ... им ги давам трите кебиња ... четвртото беше едно мало четвртасто темнокафеаво ткаено чергиче со реси ... прашувајки се дали и тоа беше на Тоше или не - се разбудив ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter