Search This Blog

Thursday, October 02, 2008

На секои пет минути - некој полицаец во земјава казнува по еден граѓанин што не се грижи за животната средина ...

Од 22 септември парично се казнети 2.886 граѓани, а 830 се испратени на општокорисна работа ... ке се зачисти ли Македонија ... или пак како и досега ке се задуши “чистачот“ од преголемиот број на граѓани кои ги качи овој закон ... кој ке ја спроведува принудата ... сами луѓето сигурно не ке одат на општо-корисната работа ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter