Search This Blog

Tuesday, October 28, 2008

Виртуелно возење ... не возат со неостварливи ветувања ...

Секој кој е на власт виртуелно не исвозува со своите грандомански желби, кои во форма на изборни флоскули (преточени во програми ...) ни ги ветуваат на избори ... што е повисоко местото на летвичката на власта тоа се поголеми виртуелните возења/ветувања ...

читај повеќе »

Од осамостојувањето до денеска не извозеа неколку влади на СДСМ и ВмроДпмне ... сите пред да дојдат на власт ни ветуваа работни места и подобар живот ... Наместо тоа ни испорачуваа полоша ситуација од онаа која ја преземаа ... некои успејаа убаво да ги набилдаат своите конта ... за оние кои вака убаво виртуално ке не извозат нема никаква казна ... ни го трошат само времето од нашите животи ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter