Search This Blog

Saturday, October 18, 2008

Ги кочи ли некој и нешто луксузните населби најавени од владата ... или се тие само пуста желба ...

читај повеќе »
Повеќе од две години некои од населбите беа најавувани ... почеток на градба нема кај ниедна ... Ги кочи ли некој и нешто луксузните населби најавени од владата ... или се тие само пуста желба ...

- Луксузните населби во Скопје само на хартија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter