Search This Blog

Tuesday, October 21, 2008

Нов спор меѓу Премиерот и Претседателот, овојпат за 8.000 евра ... Село гори баба се чешла ...

Нов спор меѓу Премиерот и Претседателот, овојпат за 8.000 евра ... Нацијата се забавља со нов спор меѓу Председателот и Премиерот ... имено Владата пуштила предлог за прераспределба на средства во Собранието - од една во друга државна институција ... буџетот на Претседателот бил подкастрен за 8.000 евра од ставката на патувањата на Претседателот ...

читај повеќе »

Двата кабинета поведоа остра полемика во медиумите ... особено претседателскиот кој соопштува дека на овој начин Владата се обидува да го ограничува Претседателот во извршувањето на уставните надлежности ...

Село гори баба се чешла ...

1 comment:

Anonymous said...

Nitu seloto gori batka,nitu babata se cesla,tuku ovoj, Branko de,se potsetuva deka vremeto za odenje mu se nablizuva, pa drugiov batka sve pravi da mu go zagorci i toa malku vreme sto mu ostana,zatoa sto ovoj navistina go zasluzil i toa debelo,sto bi se reklo "voobicaena komunikacija".A "seloto"si ostana isto kako sto bilo i pred 5 ili 10 godini,nisto specijalno,ista meta isto rastojanie,kolku sto gorelo togas tolku gori i sega......bez dramatiziranje na rabotite.

Blog Archive

Site Meter