Search This Blog

Wednesday, October 29, 2008

Кој е најнезадоволен од паѓањето на цените на нафтата ...

Кој е најнезадоволен од паѓањето на цените на нафтата ... Владата ... помали цени помал буџет ... помалку пари за трошење ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter