Search This Blog

Friday, October 10, 2008

Црвенковски си ги “испра рацете“ ...

Црвенковски си ги “испра рацете“ ... за него овој предлог т.е. “сет на идеи“ не е прифатлив ... требало сериозна доработка ... сметам дека Црвенковски тереба подполно да се повлече од преговорите во спорот за името ... на крај на мандатот е ... неговите надлежности се мали ...

читај повеќе »

Топката треба да ја префрли кај Премиерот Георгиевски - бидејки тој во вистинска смисла на зборот ги има надлежностите ... и секако одговорноста ... башка има и план ... пишан во Програмата ... нема веќе Премиерот да се жали дека некој друг му смеќава во решавањето на проблемот - кој го наследи ... дека некој му ги офира картите ... така ке може да ја преземе и целокупната одговорност/слава од успешното/неуспешното решавање на овој спор ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter