Search This Blog

Loading...

Tuesday, July 01, 2008

Шансите на Србија за ЕУ се зголемуваат ...

Со формирање на новата Влада во Сбија шансите на Србија за ЕУ драстично скокаат ... останува само да ја зголемат соработката со Хашкиот трибунал ... Србија е и во најнапредната фаза со либерализација на визите - ветено им е скоро укинување ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter