Search This Blog

Friday, July 04, 2008

Домати - Струмица ... Праски - Росоман ...

Цената на доматите е во постојан пад ... на нивите во струмичко се откупуваат и по десет денари за килограм ... производителите се разочарани - очекувале цена барем од 20 денари ... Слично е и со праските ... стигнаа за берба а од цената не се задоволни производителите ... додуша ние како потрошувачи сме ептен задоволни од ниските цени ... Има ли доволен исвоз и како е во однос на лани ... ??.

No comments:

Blog Archive

Site Meter