Search This Blog

Sunday, July 20, 2008

Системска грешка ??! - кој го тоа направи ... ??

Она што сега го прави ВмроДпмне со таканаречената “Узурпација на институциите од страна на ВМРО-ДПМНЕ ...“ ... е системска грешка ... за тоа не е крива само ВМРО-ДПМНЕ ... таков систем изгради СДСМ на времето (кога се прогласи за “државотворна партија“ ...) а сега ВМРО-ДПМНЕ ... само го користи системот од позиција на власт ... и го доградува ... со исти методи/средства мислејки/надевајки се дека власта ке им потрае барем уште неколку мандати ... така ја прават истата грешка на своите најголеми политички противници ... забораваат дека нивното гласачко тело она стабилнот е само 30 проценти од вкупното гласачко тело ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter