Search This Blog

Saturday, July 12, 2008

Телекабел - фиксна телефонија ... AiCall ...

http://62.162.58.41/images/stories/Telefonija/aicall_logo.jpg

http://www.aicall.at/graphics/skizze.jpg

И „Телекабел“ најавува влез во фиксната телефонија ... значи се случува “поплава“ од оператори во фиксна телефонија ... нешто што требаше да се случи пред 6 години се случува сега ... одкако МТ не соголе до гола кожа со високите сметки за фиксна телефонија ... кога луѓето немајкаде почнаа масовно да ги откажуваат фиксните линии - срам не срам ... не се трпеше “јаремот“ ...

читај повеќе »

  • цените ке биле пониски од постојните, но не се сооптуваат ...
  • веќе склучиле интерконекциски договор со „Т-хоум“ ...
  • нема договори за одредено време ... слободна миграција ...
  • услугата “фиксна телефонија“ ке се нуди секаде каде Телекабел има мрежа ...
  • соработка имаат со австиската компанија „AiCall“ ...
Се ветува дека од Септември цените во фиксната телефонија ке одат надолу ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter