Search This Blog

Wednesday, July 09, 2008

Србија во декември - земја кандидат во ЕУ ...

Новата Влада во Србија се формира - демократите на Тадиќ коалицираа со Социјалистите на Дачиќ и неговата коалиција ... ЕУ дипломатите праќаат сигнали до Србија да побара прием во ЕУ ... се навестува дека тој ке биде одобрен во Декември оваа година ... кога Србија ке се здобие со статусот земја кандидат за ЕУ ...

- Рен и' испратил сигнал на Србија да испрати барање за членство во ЕУ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter