Search This Blog

Tuesday, July 22, 2008

Со што би можела да тргува Македонија ...

Во светло на апсењето на Караџиќ, кое е очигледна трговија на раководството во Србија - за ЕУ интегративните процеси ... се прашувам, со што би можела Македонија да тргува во нашиот процес на ЕУ и НАТО интегративните процеси ...

читај повеќе »

  • вакви крупни политички фигури кои се бараат со меѓународни потерници не се кријат во Македонија ...
  • немаме ниту нафта ниту други енергенси ...
  • немаме ни руди кои се котираат високо на светските берзи а би носело доволно примамлив профит ...
  • немаме море ...
  • крстопатот е само во нашите глави ...
  • трговијата со името не е возможна ... не постои човек кој може да го убеди македонецот да си го смени името и идентитетот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter