Search This Blog

Saturday, July 05, 2008

Со штикли и Б.Ц. во мислите - на плажа ...

http://www.vest.com.mk/images/%7B063EC726-2754-4350-B615-A3E3A38CF595%7D_vest-2.jpg
Вест секогаш изненадува со одлични фотки во рубликата “зграбчи го денот“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter