Search This Blog

Monday, July 21, 2008

На Караманлис му се случи/ва Овчарани ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/93877E96F6D9094AB0E14972F0321F43.jpg
По изјавата на Караманлис во одговорот на писмото на Груевски дека во Грција нема Македонци ... во Овчарани се собраа повеќе од три иљади кои не играа сиртаки - туку македонски ора ... настап имаше и Танец втора година по ред ...
http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/E4AE0D074C6E9248978CD56FE615D335.jpg
http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/665D8C6B916B2147832B227704569B14.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter