Search This Blog

Thursday, July 17, 2008

Собранието работи без опозиција ... Среќна нова ‘49-та ...

Од вестите на МК радио дознав дека утринава Собранието работи без присаство на ниеден член на опозицијата ... имено пратениците на СДСМ ја напуштиле парламентарната сала - како знак на протест против апсењето на Заев кое е подпредседател на СДСМ и секојдневните покани за сослушување против другиот потпредседател на СДСМ ... од порано дпа е вон Парламентот ...

читај повеќе »

Со ова се оствари желбата на Груевски ... искажана на еден од предизборните говори, кога посака во Парламентот да има што помалку членови од опозицијата ... ги прати на плажите во Грција ... додуша некои ги праќа и во истражните затвори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter