Search This Blog

Wednesday, July 16, 2008

Блогери од Бугарија - „Дао-то на SEO“ ...

Многу непотребно се заоштруваат односите меѓу МК и БГ блогери особено на нашиот сервис на Блогерај ... Сметам дека млади и интелегентни луѓе какви во просек се блогерите се вистинска вредност за продлабочување на братско и комшиско пријателство ... особено затоа што сите нив ги интересираат исти т.е. слични работи ... патување, дружење и особено љубов кон интернетот како светски медиум кој се повеќе зближува ...

читај повеќе »

Блогерите ке ги пронаоѓам од еден БГ сајт - каде се оценуваат поуспешните блогери и нивната читаност ... Блог класация за България ...

Денеска таму прв на листата е Дао-то на SEO - блог на Огнян Младенов ...

http://oggin.net/oggin.JPG

Се работи за младо момче од Русе Бугарија ... 38 години ... после математичката гимназија, биотехнологија, хемија и право се неговите интереси ... го сака интернетот ... вели дека бил многу „мрзлив“ - но такви се скоро сите млади на негови години ...

„..Убеден съм, че мотаенето в мрежата може да носи достатъчно пари един човек да живее много добре и сега се опитвам да си го докажа :-„ ... ова е неговото сегашно мото ... подолу му се контактите:

ICQ : 171121 (свети денонощно, отговарям когато мога)
skype: oggin.net (рядко се появявам там)
е-mail : oggin [at] zen.bg (има голям шанс да сте в СПАМ листа)
телефон : +359-878-289-289 (не ми звънете, не отговарям на непознати номера)
микроблог : jaiku twitter.com tumblr zen.bg

Блогот му е одлично организиран ... има различен интерес но мене особено ме импресионираа неговите записи за различни места од Бугарија - како на пример:

1 comment:

Anonymous said...

For a seo company
that provides search engine
optimisation
, and marketing solutions contact Proweb Direct.

Blog Archive

Site Meter