Search This Blog

Tuesday, July 15, 2008

Брат Љубе за Претседател ...

Имам осеќај дека Брат Љубе се спрема за Претседател ...

2 comments:

Stefan said...

Реално гледано нема шанси. Без гласови на големото малцинство никаде нема да стигне.

Од друга страна, го почитувам неговиот патриотски дух, но нема место за нов Хитлер во Европа.

Anonymous said...

A dali tebe poveke ti odgovara narkoman, alkoholicar i predavnik za Makedonski Pretsedatel?

Blog Archive

Site Meter