Search This Blog

Thursday, July 03, 2008

ВмроДпмне и Дуи функционираат во Парламентот ...

Сите закони кои се носат деновиве во Парламентот - се со подршка на пратениците од ДУИ ... сето тоа навестува дека преговорите за Влада со ДУИ одат во добар правец ... тоа истотака значи дека овие две партии ке имаат и двотретинско и бадинтерово мнозинство ... ке можат да ги менуваат сите закони, дури и Уставот ... 63+18=81 ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter