Search This Blog

Wednesday, July 02, 2008

Драмата на Егејците - фељтон во Утрински ...

Егејците како ретко кој народ во историјата имаат претрпено драма која е вистински егзодус ... на неколку постари постови имам пишувано за овој егзодус и како тој се одвивал:

читај повеќе »

Фељтонот кој од вчера оди во Утрински (Драмата на Егејците ...) ке го пратам преку линкање во коментари за да ми остане во архива ...

Mајките ги испраќаат своите деца до југословенската граница, пешки преку тешкопроодните планински патишта

Пречек на децата на железничката станица во Скопје

Осумдневно ноќно пешачење по мраз и снег

No comments:

Blog Archive

Site Meter