Search This Blog

Saturday, July 19, 2008

Тендерка корупција ...

ЕУ и блокира повеќе од милијарда долари помош на Бугарија бидејки не расчистува со корупцијата ... можеме ли ние од тоа да извлечеме поука ... или кај нас нема корупција ... пардон осем она ситната шалтерска ... а каде е таканаречената “тендерска корупција“ ... никој неа не ја отвара ... антикорупциската комисија ми изгледа преслаба алка ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter