Search This Blog

Friday, July 04, 2008

Срѓан Керим за Министер за надворешни ...

Срѓан Керим со Бан Ки-мун

Дипломата од кариера ... тоа е она што ма Македонија во овој момент и треба ... Керим е долгогодишен дипломат со големо искуство и огромен број на пријатели меѓу дипломатите ... Керим би бил добар избор за Министер за надворешни работи на Македонија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter