Search This Blog

Wednesday, July 30, 2008

Што убаво, нели ...

FYROM51stflag.jpg FYROM 51st UNITED STATE image by alexphil3
Што убаво, нели ... и јас би играл така ... или не ...
FYROM51stSTATE.jpg 51st UNITED STATE image by alexphil3
Фото монтажите не се мои ги најдов на интернет ... малку незгодно што тука сме преставени како фиромци ... но тоа грчиштава не јадат ... ама нели убаво звучи 51 држава на САД ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter