Search This Blog

Saturday, July 26, 2008

Писмо и до Бан Ки Мун ...

Груевски упати писмо и до Генералниот секретар на ОН, Бан Ки Мун ... со кое го актуелизира МК малцинство во Грција и правото на децата бегалци за двојно државјаство и повраток на нивните имоти ...

Предходно на иста тема имаше писмо до Караманлис и до Боаросо ... која е следната адреса ... дали од писмата ке имаме повеќе корист од штета ... би сакал да имаме повеќе корист но штетата е поверојатна ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter