Search This Blog

Thursday, July 17, 2008

„Орвеловска Македонија“ ...

Со зајакнувањето на буџетот на тајната полиција на Македонија за цели 60 пати (со ребалансот на буџетот ...) - како да ни се дава порака дека е реалност „Орвеловска Македонија“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter