Search This Blog

Wednesday, July 23, 2008

Скопје ноќни фотки ... Камени мост, плоштад и улица Македоија ...

0. Камени мост ...

По подолго време, еве најдов слободно време да подигнам една серија на ноќни фотки од Скопје кои ги правев на 13 Јуни оваа година - ноќта беше пријатан а фотографиите се правени кај камениот мост, плоштадот Македонија и улицата Македонија ... за малку ке напишев Маршал Тито ...

читај повеќе »
1. Македонија ... буливар или како се вика ...

2.3.4.

5. Слики со помош на спрееви ...


6. тука десно беше моето омилено место во младоста ...

7.8.9.10.11.12.13.

14. жална глетка на камениот мост навечер ... без илуминација ... башка преладен со камената ограда ...

15.16.

17. Ристиќева палата ...


18. поглед на местото каде ке ја градат црквата св.Никола ...

19.20.

21. прекрасен излог ... чиниш во Париз си ... малку кварат тоа семките пред излогот ... но ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter