Search This Blog

Wednesday, July 02, 2008

Ана и Олег Контраденко ... виолина ...

  • Заедничко и за а Ана и за Олег е љубовта кон виолината и взаемната љубов која е потврдена со две прекрасни дечиња ...
  • тој е наша голра лист, син на познат спортист и пејачка ... дете од Македонија ...
  • таа е Русинка ...се запознале на студии по виолина ...
  • тој е професор по виолина на скопскиот Универзитет ...
  • таа е прва виолина во МК Филхармонија - концерт мајстор ...
  • таа ако не беше виолисткиња и тоа добра - можела да биде фото модел ... манекенка ...
  • вечерава Охид и Охриско лето ке бидат почестени со нивното музицирање ...
читај повеќе »
http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/48D2C321C9498546BB898EF5ACA116BD.jpg
http://www.vest.com.mk/images/%7BA4CA77A1-180B-4FF8-A9C7-F8FB16D52832%7D_trio-2.jpg
http://www.vest.com.mk/images/%7B791E30D2-C6B0-4011-B08C-2858B92B286C%7D_ana-2.jpg
http://www.vest.com.mk/images/%7B9762D9DC-835D-4E13-9292-971B1431DDC9%7D_ana-2.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter