Search This Blog

Wednesday, July 23, 2008

Приказни на ниво на официјална историја ...

„Македонија го прави тоа што го правеа европските земји во 19 век – ги поткрева народните приказни на ниво на официјална историја“. ... изјава на Сем Вакнин за „Фајненшел тајмс“, дадена по повод туристичката атракција наречена „Хунзите доаѓаат по своите корени“ ...

читај повеќе »

Ене неколку забележителни записи на блогери за истата тема:

No comments:

Blog Archive

Site Meter