Search This Blog

Monday, July 14, 2008

Егзит - манија ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/1FB3B5550DBE8D47AE4D575B60479B6B.jpg
сместувањето на „Егзит“ ...
Кога си млад се ти е убаво ... и спиење четири дена под шатор ти се гледа подносливо во однос на она што на младите веќе неколку години им го пружа Егзит“ ...
За жал оваа година трагично загина една девојка од Параќин Јелена Матиќ (28) - кога поради јак ветер падна гранка дирекно на шаторите ... тешко повередена е и скопјанката Дафина Атанасова (22) ... а прилепчанецот Ѓорѓи Маркоски (23) е полесно повреден...
http://www.rts.rs/admin/image.jpg?imageId=11933&thumb=1
http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/1D7F59B82B39A74CAAC783656A26AF7C.jpg
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/img/2008_07_13_kamp2.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter