Search This Blog

Friday, July 18, 2008

Шекеринска пред судот се закани - со одмазда ...

Шекеринска пред судот се закани - дека ке се одмаздат кога тие ке дојдат на власт ... не кажа кој ке биде метата, но може лесно да се предпостави ... дали е ова вовед во спирала на насилство над демократијата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter