Search This Blog

Monday, July 14, 2008

САД сакаат решение, Скопје... идентитет

Елефтеростипос шпекулира дека Буш ке се вклучи директно во преговорите за името - во Септември во Советот за безбедност на Обединетите нации, во присуство на претседателот на САД, Џорџ Буш. ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter