Search This Blog

Wednesday, July 23, 2008

Утрински е почитан на Интернет ...

Утрински весник е далеку почитан на интернет одколку печатеното издание ... ударни термини за интернет читање се некаде по 24 часот кога се објавува интернет изданието на весникот ... и наутро од 8 до 12 часот ... што значи декја на интернет читателите утрото со Утрински им почнува ...

читај повеќе »

Сето ова го дознаваме од интревјуто кое Дарко Булдиоски од Блогот Комуникации - го направи со модераторот на Утрински - Зоран Ричлиев ... повод се модерирањето на коментарите кое во Утрински е присатно од октомври 2006 ... за повеќе видете во интервјуто ...

Кога е веќе така (кога на интернет е почитан ...) ме чуди релативно малиот број реклами на онлајн изданието ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter