Search This Blog

Thursday, July 24, 2008

Груевски - “сериски“ политички убица ...

Груевски - “сериски“ политички убица ... „СДСМ треба да се тресне од земја“ ... цело е кога имаш се ...

Вака Ѓорѓи Спасов го карактеризира Груевски во неговата денешна колумна во Утрински - Грујовизми ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter