Search This Blog

Monday, July 21, 2008

Зошто Еленовски не си даде оставка ??! ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/038244A358983B4BA969FA5C095B9C95.jpg
По паѓањето на хелихоптерот и погинувањето на 11-те МК војници сеуште никој не е прогласен за крив ... истрагата сеуште трае ... поминаа скоро три месеци ... Еленовски тогаш одби да даде оставка ... зошто ??!

No comments:

Blog Archive

Site Meter