Search This Blog

Sunday, July 27, 2008

Просечната плата порасна за 9,8 отсто ...

читај повеќе »
Ова би била не добра вест - туку одлична, да не е паралено сознанието за нивото на инфлацијата - над десет проценти ... и енормното покачување на цените - особено на оние цени кои се дел од потрошувачката кошничка ... и секако цените на енергенсите и комуналиите ... со последниот удар на цената на парното греење и очекуваното зголемување на цената на електричната енергија - кон крајот на оваа година ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter