Search This Blog

Monday, March 31, 2008

Мудра одлука ... да нема седница на Собрането ... без конечен усогласен предлог за името ни ... во НАТО како ФИРОМ ...

Раководството ни, мудро одлучи да не почне седница на Собранието ... без конекчно дефиниран предлог за името ни ... Ке има итна седница ако има усогласен став ... но изгледите за тоа се минимални ...

Се појавува нова идеја на Америте во Нато да бидеме примени под референцата ФИРОМ ... до решавање на спорот ... Ако се случи ова повеќе ке изгуби Грчката страна ... од сета еуфорија која се создаде деновиве ...

Така како ке се направи со приемот во НАТО ... ке биде пат и за ЕУ интегрирањето ... веројатно ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter