Search This Blog

Sunday, March 23, 2008

Шумски пожари ... повторно ...

Оваа година пожаров кој вчера го зафати реонот над битолското село Совиќ - означува ран старт на пожарите кои лани рекордно хараа по МК шуми ... Секако пожарот е човечки фактор ... Кој тоа ги пали шумите ... ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter