Search This Blog

Saturday, March 01, 2008

САКАМ ДА КАЖАМ - Горан Михајловски

За половина година истекува половина мандат на Груевски.

- Добивме нови празници,
- Македонија стана верска држава,
- премиерот прати две - три писма,
- вети дека ќе изгради неколку стари згради,
- цркви и џамии,
- стотина нови фискултурни сали,
- аеродром во Штип...
- Ги покачи државните плати и пензиите.
- Со кредитни картички дозволи сите да одат во минус по две - три плати.
- Ама, во меѓувреме нема ново производство,
- нема нови вработувања,
- а ги нема ни Ташковиќ ни Самак со инвестициите.

No comments:

Blog Archive

Site Meter