Search This Blog

Tuesday, March 04, 2008

Друмски разбојнизи во Бугарија ...

Мислев дека со влегувањето на БГ во ЕУ заврши периодот на друмските разбојници низ Бугарија ... Возиш по пат низ БГ ... те запира лажно полициско возило ... ти врзуваат два три шамара - те пљачкаат и бришка ...

Е сум се излажал ... на група МК граѓани им се случи вистинско “тексас“ друмско разбојништво ... Пресретнати ... од арамии ... ограбени ... натепани и понижеби а возилото запалено ... веројатно да не се најдат траги од крадците ...

Заради вакви чести кражби Турците кои се враќаат од Германија - одат преку Македонија и Грција ... Бугарија мора брзо да го реши случајот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter