Search This Blog

Wednesday, March 19, 2008

Тачи Камелеон ...

Тачи безброј пати се посрамоти деновиве ... со тврди , помалку тврди и меки лавирања ... Од сето тоа ке испадне само скоро признавање на Косово од страна на Владата на РМ ... тоа и така ке се случи поради инсистирањето на САД администрацијата ... само е прашање на време и тајминг ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter