Search This Blog

Thursday, March 13, 2008

САД токму сега одкрива МК малцинство во Грција ...

И другпат имал извештаи на разни организации во САД - кои констатирале дека во Грција има македонско малцинство ...

Во светлото на спорот со името и нашиот прием во НАТО ... Стејт Департмент во годинешниот извештај за човековите права - открива малцинство кое зборува македонски дијалект ... дали е ова случајно тајмирано ... мислам не ...

- Македонска црква во Грција ... Царкњас
- АБЕЦЕДАР ... ABECEDAR
- ПАНАЈОТ ДИМИТРАС
- Писмото на Павлос Филипов Воскопулос - Виножито ... до д-р Кондолиза Рајс
- ИСТОРИЈА на Македонското прашање во Егејска Македонија
- ПАВЛОС ВАСКОПУЛОС ... Грција се уште е глува за Македонците

No comments:

Blog Archive

Site Meter